Állatkínzás

Újabban ezzel szórakoznak a macskakínzók

Egy cicatulajdonos felháborodottan osztotta meg, milyen bestiális módon kínozták macskáját.

2018.01.10 17:54ma.hu
hirdetés

A munkából hazatérve érte a sokk a cica gazdáját: "Borzalmas látvány tárult elém, azt hittem infarktust kapok azonnal! - írta a Facebookon. "Vitéz cicámat a nap folyamán valaki körbetekerte a hasa-dereka-háta mentén vastag dróttal, méghozzá úgy, hogy a drótok végeit a hasánál és a lágyrészeknél tüskésre csavarta, még több szenvedést, kínzást próbálva ezzel okozni neki!"

Mint kiderült, itt nem lett vége a jószág szenvedéseinek: "Légpuskával fejbe lőtte ezt az ártatlan jószágot a homlokán, a két szeme között!" Ezért a gazdi felhívást tett közzé Tiszajenőn:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.