Gyilkosság

Rákoskeresztúri gyilkosság: centikkel kerülte el a golyó a kétéves kislányt

A nagyszülőkhöz kerülhet a budapesti lövöldözésben meghalt nő kislánya.

2018.01.09 18:02ma.hu
MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Egy nappal a rákoskeresztúri lövöldözés után meghalt az a fiatal nő, akit volt párja lőtt le szombaton, orvosok hiába küzdöttek az életéért, már nem tudták megmenteni. A lövöldöző előzőleg a nő új párjával, majd önmagával is végzett.

A nő édesanyja a Blikknek akkor nyilatkozott, amikor elindultak a kétéves gyerekért, Lauráért a Heim Pál Gyerekkórházba, ahol mostanáig vigyáztak rá. A nagyszülők azt mondták, szeretnék magukhoz venni a kislányt. Neki óriási szerencséje volt, néhány centire kerülte el a gyilkos golyó. Sokkos állapotba került, ami egy pszichés válaszreakció, beszűkül a kicsi tudatállapota – mondta a lapnak Makai Gábor klinikai szakpszichológus.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.