Tragédia

Gyerekével menekült a támadó elől a Rákoskeresztúron fejbe lőtt nő

A nő kómában van, nem lehet tudni, hogy felépül-e. A gyermeket is kórházba vitték.

2018.01.08 07:01ma.hu
MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Mint ahogyan arról a ma.hu is beszámolt, egy 26 éves férfi, Cs. Norbert szombatról vasárnapra virradó éjszaka behatolt a XVII. kerületben egy Újlak utcai házba, ahol lelőtt egy férfit, aki a helyszínen meghalt, majd a lakásban lévő nővel kiment az utcára, őt is meglőtte, végezetül saját magát is. A támadót és a nőt életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba, a támadó már a mentőben belehalt sérüléseibe.

Mint kiderült, a gyilkos a nő korábbi párja volt, a vérengzést pedig végignézte a nő két és fél éves gyermeke is.

A Blikk szerint Cs. Norbert évek óta zaklatta a fiatal anyukát, aki viszont többször is megmondta neki, hogy nem akar tőle semmit. A 21 éves nő, É. Vivien nemrég egy munkatársával kezdett új életet, amit Cs. Norbert nem tudott feldolgozni, ezért támadt rá a párra. Kifigyelte, hogy mikor érnek haza, majd éjszaka rájuk rontott a lakásukban.

A férfi azonnal lelőtte a nő párját, mire a nő a gyermekével együtt menekülni kezdett. Karjában a gyerekkel kijutott a házból, egy háztömbbel arrébb viszont utolérte őt a zaklató, aki a gyerek szeme láttár főbe lőtte a nőt, majd saját magát is.

A nő szülei pedig azt mondták, É. Vivienről nem lehet tudni, hogy felépül-e,  jelenleg kómában van. A kisgyereket a Heim Pál Gyerekkórházba vitték megfigyelésre, ahonnan először nevelőszülőkhöz kerül. A nő szülei azt is elmondták, a kislány apja Németországban él, de ők szeretnék felnevelni a gyereket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.