Baleset

Másodperceken múlt, hogy nem lett tragédia Kapuvárnál

A férfi a sínekre állt, majd miután bajt csinált, elszaladt.

2018.01.07 14:01ma.hu
Police.hu

Egy 28 éves férfi tavaly augusztus 24-én este hat előtt a Kapuvár-Fertőendréd állomások közötti a nyílt vasúti pályán gyalogolt. A menetrend szerint közlekedő személyvonat elé állt, majd a helyszínről elfutott.

A mozdonyvezető az ütközés elkerülése érdekében üzemi fékezéssel a szerelvényt lassította, majd megállította. A rendkívüli fékezés a személyszállító vonaton utazók testi épségét veszélyeztette, de végül nem sérült meg senki, anyagi kár sem keletkezett.

A rendőrök a helyszín közelében elfogták és előállították a kapuvári férfit. A Csornai Rendőrkapitányság közlekedés biztonsága ellen gondatlanságból elkövetett vétség miatt folytatott eljárást, a napokban vádemelési javaslatot küldött a Járási Ügyészségnek - írta a police.hu.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.