Gyilkosság

Gyilkosság Rákoskeresztúron: egy kétéves kisgyerek nézte végig

Gyilkosság történt az éjjel Budapesten, egy XVII. kerületi lakásban, az elkövető a támadás után önmagával is végzett.

2018.01.07 13:53ma.hu
MTI Fotó: Mihádák Zoltán

A Budapesti Rendőr-főkapitányság irányítási központjába vasárnapra virradó éjjel, háromnegyed egy körül érkezett bejelentés arról, hogy a XVII. kerületi Újlak utcában lövést hallottak. A helyszínen kiderült, hogy egy 26 éves férfi bement egy ottani lakóházba, ahol lelőtt egy férfit, majd a lakásban tartózkodó nővel kiment az utcára, ahol a nőre is rálőtt, végül a fegyverét maga ellen fordította. A meglőtt férfi a helyszínen életét vesztette, a támadó a kórházba szállítása után ugyancsak belehalt sérüléseibe, a nőt életveszélyes sérülésekkel ápolják. A helyszíni szemle jelenleg is tart, a rendőrség nyomozást indított az ügyben.

MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Egy két és fél éves gyerek végignézte a rákoskeresztúri gyilkosságot - tudta meg a 24.hu. A zaklató támadását végignéző gyermeknek nem esett baja. A gyilkos, a 26 éves Cs. Norbert a meglőtt 21 éves nő korábbi párja, aki képtelen volt feldolgozni, hogy már nincsenek együtt. A gyermek édesapja nem a támadó és nem is az áldozat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.