Robbanásveszély

Az internetről rendelt petárdát - a kezében robbant fel

A férfi egyik ujja menthetetlen volt, a másik kettőn harmadolták.

2018.01.03 18:14ma.hu
hirdetés

Súlyosan megsérült egy férfi Kassa közelében, miután felrobbant a kezében egy petárda. A férfi saját bevallása szerint az internetről rendelte a petárdát – adta hírül a Paraméter.sk magyar nyelvű szlovák hírportál.

Ivana Sta±ková, a Kassai Louis Pasteur Egyetemi Kórház szóvivőjének tájékoztatása szerint a férfi egy ujját teljesen elvesztette a robbanás következtében, két másikon pedig az utolsó ujjpercet kellett amputálni a sérülések miatt.

A portál információi szerint a kórház többi osztályán dolgozóknak is bőven volt dolga szilveszter éjszaka: többen súlyos szem-, illetve arcsérüléseket szenvedtek a petárdázásból származó balesetek miatt. Csak a szemészeti osztályon hét sérültet kellett ellátni, közülük ketten teljesen elvesztették a látásukat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.