Gyilkosság

Féltékenység miatt gyilkolt a szegedi férfi

Borzalmas tragédiával indult az év Szegeden: egy 29 éves férfi halálra szurkálta barátnőjét, majd megpróbált öngyilkos lenni.

2018.01.02 11:58ma.hu

Végül azonban inkább segítséget kért, így az ő életét sikerült megmenteni. Kiderült, hogy szerelemféltés állhatott a gyilkosság hátterében.

Az év első napján eldurvult a vita a szegedi pár között. A 29 éves férfi a szóváltást követően halálra szurkálta a barátnőjét. A szemtanúk arról számoltak be, hogy a veszekedés már az utcán elkezdődött, erre utalhat az is, hogy a ház előtti pad környéke tele volt vérrel. Ezután a negyedik emeleti lakásukban folytatták a vitát, ami tragédiával végződött.

A nő meghalt, a férfi pedig megpróbált öngyilkos lenni, végül azonban mégis segítséget kért. Az ő életét sikerült megmenteni, a nőnél azonban csak a halál beálltát tudták megállapítani a mentők. A Csongrádhír információi szerint a nagy veszekedés hátterében szerelemféltés állhatott.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.