Gyilkosság

Így ismerkedett meg gyilkosával a Népligetben meggyilkolt nő

A nő és a férfi együtt indultak sétálni, egy üveg bort is vettek.

2018.01.02 09:10ma.hu
hirdetés

Tavaly októberben egy járókelő egy holttestet talált a főváros X. kerületében, a Népliget bokros részén. Mint kiderült, a nőt megölték, az áldozat egy három gyereket nevelő 40 éves nő volt. A feltételezett gyilkost, S. Krisztiánt decemberben fogták el a rendőrök.

A Blikk szerint egy buszmegállóban ismerkedett meg a 40 éves, háromgyerekes családanya a 29 éves férfival, aki ugyanis megszólította a nőt, aki nem utasította el a közeledést, majd sétálni indultak, hogy nyugodtan tudjanak beszélgetni. Egy ideig sétáltak, majd elhatározták, hogy vesznek egy üveg bort, amit közösen el is fogyasztottak.

Az iszogatás után valahogy a Népligetben kötöttek ki, ahol a férfi egy vitát követően többször is fejbe verte egy éles tárggyal a nőt, aki a helyszínen életét veszítette.

Az akkor éppen egy átmeneti szállón élő nő félig lemeztelenített holttestére másnap talált rá egy járókelő, a liget egyik bokros részén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.