Baleset

Elfogták a baleset helyszínéről elmenekülő sofőrt

Három felnőtt és egy gyermek megsérült a Normafánál hétfőn, amikor két autó összeütközött. Az egyik autó sofőrje segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt, őt a rendőrök kora délután elfogták.

2018.01.01 18:56ma.hu
MTI Fotó: Lakatos Péter

Vasárnap 15 óra 13 perckor a Budapest XII. kerület Moha utcában elfogták annak a gépkocsinak a vezetőjét, aki a XII. kerületben, a Konkoly-Thege Miklós úton összeütközött egy másik autóval. A balesetben érintett egyik gépjármű vezetője, a 21 éves Á. Zalán budapesti lakos az ütközést követően a baleset helyszínét elhagyta - elszámoltatása folyamatban van. ​

Valics Dezső, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese az MTI-nek elmondta: a helyszínről három felnőttet súlyos, a gyermeket könnyű sérülésekkel vitték kórházba. A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közleménye szerint eddig tisztázatlan körülmények között ütközött össze a Konkoly-Thege Miklós úton két személygépkocsi nem sokkal dél után. A helyszínelés idejére lezárták az utat. Csécsi Soma, a BRFK szóvivője az MTI-nek elmondta: az egyik autó sofőrje elhagyta a helyszínt, őt a rendőrök keresik. A baleset ügyében segítségnyújtás elmulasztása miatt büntetőeljárást indul - tette hozzá.


Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.