Ünnep

Petárda roncsolhatta szét egy szolnoki kutya mancsát

Egy járókelő talált rá január 1-jén 0 óra 45 perc körül.

2018.01.01 16:06ma.hu

Egy járókelő talált rá 2018. január 1-jén 0 óra 45 perc körül - a feltehetően pirotechnikai terméktől - megsérült kutyára Szolnokon. A rendőrségtől kért segítséget. A kiérkező járőrök a szolgálati gépkocsiban lévő elsősegélynyújtó eszközökkel ellátták kutyust és steril kötszerrel bekötötték a lábát. További segítséget egy helyi civil állatvédőtől kértek - aki rendelkezik mikrochip-leolvasóval -, hogy mihamarabb megtalálják a gazdáját. A fiatal szukában azonban nincs chip, ezért az állatvédő intézkedett a további, soron kívüli orvosi ellátásáról - írta a police.hu.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.