Tragédia

Kórháza előtt gázolták halálra az ápolónő Enikőt

Az asszony azért halt meg, mert előbb ért be dolgozni.

2017.12.31 13:49ma.hu

Egy egész város siratja a köztiszteletben álló salgótarjáni ápolónőt, J.-né G. Enikőt, akit egy ámokfutó gázolt el a járdán, méterekkel a munkahelye, a helyi kórház előtt. Az asszony rokonaival sétált az épület felé, amikor a 22 éves ságújfalui gázoló felhajtott a gyalogútra. Családtagjainak még sikerült elugrania a becsapódó kocsi elől, de Enikőnek már nem. A sofőr ezután kipattant a kocsiból, és elmenekült, magára hagyva haldokló áldozatát. Bár két órával később már rendőrkézen volt a férfi, Enikő belehalt a sérüléseibe - írja a Bors. Az asszony ismerősei, kollégái és barátai azóta is képtelenek feldolgozni a történteket.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.