Erőszak

​Lövöldözés Csepelen​

Nagy a rendőri jelenlét Csepelen az Akácfa utcai kiserdő környékén szilveszter reggelén. Többen azt feltételezték, hogy holttestet találtak.

2017.12.31 12:40ma.hu

Balogh Gábor, a Csepel.info szerkesztőjének információi szerint lövés dördült el a környéken. A rendőrök nagy erőkkel keresik a lövöldözőt, de eddig nem sikerült a nyomára bukkanni. Legfrissebb értesüléseik szerint egy parkoló gépkocsit ért egy lövés, amikor a tulajdonosa az autójához ment.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság vasárnap kora délutáni, MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: reggel kaptak bejelentést arról, hogy a XXI. kerületi Cirmos sétányon rálőttek egy gépkocsira. Az esetnél nem sérült meg senki.

Közölték: keresik az elkövetőt, a történtekről, illetve a folyamatban lévő nyomozásról jelenleg nem adnak bővebb információt.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.