Baleset

12 éves kislányt kellett újraéleszteni a részeg férfi miatt

A főúton botorkált, két balesetet okozott, de egyikre sem emlékszik.

2017.12.30 18:04ma.hu

Részegen botorkált egy férfi szerda este a 84-es főúton Duka közelében. Az 54 éves kissomlyói férfi két gázolást is megúszott.

Először egy balatonkenesei nő gázolta el majdnem, mikor hirtelen felbukkant autója előtt a sötétben.

A nő még időben félrerántotta a kormányt, ám autója az út menti mély árokba zuhant. A kocsiban négyen utaztak, köztük egy 12 éves kislány, akit a helyszínre kiérkező mentőknek újra kellett éleszteniük.

A részeg férfit ezután egy Mercedes kisbusz elsodorta a visszapillantó tükrével. A férfi könnyebb sérüléseket szenvedett, ám a másik autóban ülők azóta is kórházban vannak. A férfi egyik balesetre sem emlékszik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.