Közlekedés

A miénk a sötét oldal - videó

A határon innen nem működik a közvilágítás, noha lámpák vannak. A határon túl persze igen...

2017.12.28 17:38ma.hu
hirdetés

A Nyugat.hu a bucsui határátkelőnél készített videót arról, hogyan nem működik a közvilágítás a mi oldalunkon, noha a lámpák ott vannak. A látási viszonyok a lapot értesítő olvasó szerint katasztrofálisak és a helyzet balesetveszélyes.

Olyannyira, hogy azóta már arról is beszámoltak, hogy a kivilágítatlan határátkelőn ütközött betonelemeknek egy osztrák rendszámú Opel személyautó szerdán kora este. Információik szerint a balesetben ketten könnyebben megsérültek.

A Nyugat.hu megkereste a terület kezelőjét, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt-t. Hivatalos válaszuk szerint tudnak a problémáról, és dolgoznak rajta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.