Tragédia

Úgy kanyaradott, hogy közben már előzték - tragédia

Egy 18 éves sofőr halt meg a páhi balesetben.

2017.12.28 13:26ma.hu
Fotó: Donka Ferenc / MTI

Halálos baleset történt december 27-én 10 óra 40 perc körül az 5301-es számú úton - közölte a rendőrség. Kiskőrös felől Páhi irányába közlekedett egy 60 éves újteleki férfi egy Scania teherautóval. A sofőr az út 33.300-as méternél balra kanyarodáskor nem győződött meg arról, hogy egy Opel Astra már elkezdte megelőzni, ezért összeütköztek.

A balesetben a személyautót vezető, 18 éves soltszentimrei fiú olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A baleset körülményeit a Kiskőrösi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

A rendőrség az eset kapcsán arra hívja fel az emberek figyelmét, hogy nagyon fontos, hogy mielőtt irányt változtatunk, a manőver előtt meg kell győződni arról, hogy autónk előzésébe nem kezdett-e bele másik autó, és elsőbbséget kell adnia a szemből jövőknek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.