Baleset

Egy gyermek is súlyosan megsérült Vas megyében a 84-es főúton

A 12 éves kislányt újra kellett éleszteni.

2017.12.27 19:42ma.hu
112 Emergency Press Hírügynökség

A Jánosháza felé tartó német rendszámú Hyundai vezetője későn vette észre a sötétben a főúton botorkáló ittas embert, félrerántotta a kormányt és egy mély árokba csapódott a 84-es főúton, Duka közelében. Súlyos sérülést szenvedett egy gyermek, a 12 éves kislányt újra kellett éleszteni, a főút érintett szakaszát lezárták - tájékoztatta a katasztrófavédelem és a rendőrség az MTI-t. A továbbra is az úttesten lófráló ittas embert ezután egy Mercedes kisbusz elsodorta, emiatt ő is megsérült és bár sérülése nem súlyos, de sokáig fekve maradt. Emiatt többen azt hitték, hogy komolyabb baja esett, esetleg már nem is él. A baleset körülményeit igazságügyi szakértő bevonásával vizsgálják, a helyszínelés ideje alatt teljes útlezárás volt érvényben az érintett szakaszon.

Egyed László, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta: egy német rendszámú gépkocsi lesodródott az úttestről és az út menti árokba hajtott Duka és Kissomlyó között.

A balesetnek egy könnyű sérültje is van.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták - közölte a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.