Vészhelyzet

Bombariadó a postán Győrött

Ki kellett üríteni az egész Révai utcát.

2017.12.22 12:55ma.hu
hirdetés

Lezárták az egész környéket a Révai utcai postánál. A győri városháza mögötti résztől egészen az utca másik feléig. A rendőrség átvizsgálta a posta környékét és az épületet is, ezért még a buszokat se engedték be az utcába.

Mivel a lezárt útszakaszon számos helyi busz is közlekedik, az ÉNYKK szóvivője, Hegedűs-Kuti Piroska elmondta, járatkimaradás nem volt, kisebb késések történtek csak. Mindössze a Révai úti és a Városháza megállókon nem lehetett fel- és leszállni szállni, azok kimaradtak - írta a kisalfold.hu.

Pár órával később Füves Tamás rendőrhadnagy, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője arról tájékoztatta a lapot, hogy véget ért a lezárás, a buszok is újra járhatnak, a rendőrség nem talált bombát az épületben. Az átvizsgálás után újranyitott a posta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.