Erőszak

Részegen lövöldözött Paróca polgármestere

A szlovák község polgármestere a levegőbe lőtt fegyverével. Elmondása szerint, senkit nem veszélyeztetett.

2017.12.19 07:59ma.hu
hirdetés

Paróca község polgármestere már részegen érkezett meg egy losonci vendéglőbe – írja a parameter.sk. A férfi sört kért, a pincérnő azonban nem szolgálta ki, mivel éppen zárni készült. A polgármester erre kigombolta kabátját, majd elővett egy pisztolyt.

A nőnek nagy nehezen sikerült rávennie a férfit, hogy tegye el a fegyvert és hagyja el a kocsmát. A férfi kiment, majd a levegőbe lőtt a fegyverével. „Nem céloztam semmire. Senkit sem veszélyeztettem. Nem is tudatosítottam, hogy nálam van a fegyver“ – állította Pavel Lenhárd polgármester.

A pincérnő elmondása szerint Lenhárd visszament a kocsmába, ekkorra azonban már a helyszínre értek a rendőrök is, akik letartóztatták a férfit.

A polgármester már 21 éve rendelkezik fegyvertartási engedéllyel. A férfi ellen garázdaság vádjával indítottak eljárást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.