Tragédia

Rendőrök szedték le a vasúti síneken fekvő férfit

Vasúti sínek közül mentettek ki egy öngyilkosjelöltet a helyi rendőrök a késő esti órákban Tatabányán.

2017.12.18 08:42ma.hu

A rendőrségre vasárnap este, negyed hat körül érkezett bejelentés arról, hogy egy férfi Tatabánya-Sárberek térségében a vasúti síneken fekszik. Az irányítási központ azonnal járőröket irányított a helyszínre, ahova így három percen belül meg is érkezett az első járőrpár. A rendőrök látták, hogy egy ember a két vasúti sínpár között a kavicsos részen fekszik. A két egyenruhás levitte a 48 éves férfit a vasúti töltésről, majd átadták az időközben helyszínre érkező mentőknek.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, Magyarországon hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegélyszámot!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.