Tragédia

Autó rohant bele egy buszba: A 26 éves sofőr nem élte túl az ütközést

Sajnos, nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg sebességét és áttért a szemközti sávba.

2017.12.18 07:49ma.hu

Meghalt egy ember a 7-es főúton Szabadbattyánnál, ahol menetrend szerinti autóbusz és személygépkocsi ütközött vasárnap este - közölte a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Szabó-Bisztricz Anett elmondta: a baleset a 7-es főúton Szabadbattyán és Kőszárhegy közt történt vasárnap este. Az ütközéstől az autó sorfőrje beszorult a roncsba és a helyszínen életét vesztette, a buszon az elsődleges információk szerint hatan sérültek meg - tette hozzá.

Kiss Z. Edward, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek elmondta: a balesetben egy 26 éves szabadbattyáni férfi vesztette életét. Az autójával Polgárdi felől Szabadbattyán felé haladó férfi az elsődleges adatok szerint nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg sebességét és áttért a szemközti sávba, ahol ütközött a Szabadbattyán felől érkező menetrend szerinti autóbusszal.

A szóvivő hozzátette: a műszaki mentés és a helyszíni szemle idejére a rendőrség a 7-es főutat teljes szélességében lezárta, a forgalmat Polgárdi és Szabadbattyán között Nádasdladány felé terelték.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.