Baleset

Súlyos baleset az Üllői úton

Tűzoltóknak kellett kiszabadítaniuk egy embert, miután összeütközött két személyautó a fővárosban, az Üllői út egyik kereszteződésében.

2017.12.18 06:48ma.hu

Összeütközött két személygépkocsi hétfőn hajnalban Budapest VIII. kerületében, az Üllői út és a Mária utca kereszteződésében. A fővárosi hivatásos tűzoltók az egyik járműből feszítővágó segítségével emeltek ki egy súlyosan sérült utast, majd átadták a mentőknek. A műszaki mentés idejére az egész kereszteződést lezárták a forgalom elől, emiatt a környék forgalmában jelentős fennakadásokra kell számítani.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.