Tragédia

Rémisztő: a TV2 mű­sor­ve­ze­tő­jét is kinézte magának VV Fanni feltételezett gyilkosa

A sztár borzong, mióta kiderült, hogy kapcsolatban állt a meggyilkolt VV Fanni elrablójával.

2017.12.16 09:09ma.hu

A Bors információi szerint Orosz Barbarát, a TV2 műsorvezetőjét is megkörnyékezte B. László, VV Fanni feltételezett gyilkosa. A lap a Tűsarok című műsor háziasszonyának Facebook-oldalán bukkant az ismeretségre.

"Hátborzongató és a hideg futkos a hátamon, hogy az ismerősöm. Még márciusban érdeklődött, hogy hogy vagyok, milyen napom van, de valamiért nem válaszoltam neki. Furcsálom, hogy nem reagáltam, mert mindenkinek szoktam. Úgy vagyok vele, hogy aki veszi a fáradtságot, és ír nekem annak szívesen is válaszolok, szóval vagy nagyon el voltam havazva, vagy valamiféle erős, női megérzésem lehetett, és jobbnak láttam, ha nem írok" - nyilatkozta a Borsnak Orosz Barbi, aki azt is elmondta, hogy félelmetes érzés, hogy egy feltételezett gyilkos akarta felvenni vele a kapcsolatot. Ez egy hatalmas lecke volt számára, elővigyázatosabbnak kell lennie.

Mint ismeretes, VV Fanni november 20-án tűnt el, a rendőrség tájékoztatása szerint pedig már nem él.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.