Újabb szemtanúkat keres a rendőrség

Soroksári gyilkosság - A rendőrség videója után megszólalt a férj is

Nem érti miért kellett ennyit várni a felvételek nyilvánosságra hozatalával.

2017.12.14 14:00ma.hu
hirdetés

Mint arról a ma.hu is beszámolt, videót adott ki, újabb szemtanúk jelentkezését várja a meggyilkolt soroksári futónő ügyében a rendőrség. A brutális gyilkosság 2013. szeptember 25-én este történt.

Az áldozat férje, Kardos Lajos nem érti, miért kellett ennyit várni a felvételek nyilvánosságra hozatalával.

"Bevallom, dühös lettem, amikor megláttam, hogy négy év után ilyen felvételeket mutatott be a rendőrség. Ideges vagyok, hiszen nem értem, miért kellett erre ennyi évet várni. Talán, ha hamarabb megteszik ezt, már meglenne Kriszti gyilkosa. Így már kevés esélyt látok rá, de persze, a remény szikrája mindig megmarad”- nyilatkozta az elkeseredett férfi a Blikknek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.