Tragédia

Rendőrök húzták vissza az ugrani készülő nőt

Ha nem érkezik időben Kincses Krisztián zászlós és Horváth Szabolcs őrmester, és nem ennyire felkészült rendőrök, a fiatal nő valószínűleg már nem élne...

2017.12.14 07:01ma.hu
hirdetés
A tatabányai Turul-szobor Forrás: MTI

December 12-én érkezett bejelentés a rendőrségre, hogy egy nő a tatabányai Turul emlékműnél a sziklás rész szélén tartózkodik. Kincses Krisztián zászlós és Horváth Szabolcs őrmester a bejelentés alapján haladéktalanul az emlékműhöz indultak.

A rendőrök odaérve látták, hogy a nő egyik lába már lelóg a szirt széléről és ugrásra készül a több mint tizenöt méteres mélységbe. A két járőr a vállánál fogva húzta vissza a 23 éves nőt, majd átadták a mentőszolgálat munkatársainak.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.