Figyelem

Országos razziát hirdetett hétvégére a rendőrség

December 15. és december 17. között tartják Magyarország egész területén érdemes lesz nagyon figyelni.

2017.12.13 17:54ma.hu

Az ittas vagy bódult sofőrök kiszűrésére tart akciót a hétvégén a rendőrség - írta az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata szerdán a rendőrség.

A gépjárművek fokozott közúti ellenőrzését - a TISPOL (Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata) Műveleti Csoportjának éves ellenőrzési terve alapján - december 15. és december 17. között tartják Magyarország egész területén.

A decemberi TISPOL akció olyan - a tagállamok által végrehajtott, európai szintű, összehangolt - közúti ellenőrzés, amely az ittas vagy bódult állapotban lévő járművezetők kiszűrésére irányul.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.