Baleset

Több súlyos sérültje van a 87-es főúton történt baleseteknek - két helyszínen kilenc autó ütközött

Hat személygépkocsi karambolozott a 87-es főúton, Gencsapáti és Gyöngyösfalu között, majd ennek helyszínétől néhány száz méterre újabb karmabol történt három autó "részvételével".

2017.12.12 20:06ma.hu

Az első balesetben két ember, a másodikban egy sérült meg - írja az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. A szombathelyi hivatásos tűzoltók mind a két helyszínen végzik a műszaki mentést. Az érintett útszakaszokat teljes szélességében lezárták.

Forgalmi ok miatt álló kocsisorba hajtott egy személyautó az úgynevezett kőszegi egyenes közepén, a 87-es főúton. Itt hat autó lett részese a balesetnek, a Gyöngyösfaluhoz közeli végén az egyenesnek pedig három autó üközött, több súlyos sérült van - írja a 112press.hu. Az ütközés következtében három autó az út melletti árokba hajtott.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.