Kadarkút

Bosszúból robbanthatták ki a diákjával szexelő tanárnő ügyét

A helyiek szerint a fiú sokat dicsekedett azzal, hogy viszonya van tanárnőjével.

2017.12.12 12:51ma.hu

Mint arról a ma.hu is beszámolt, 15 éves diákjával szexelt egy 35 éves kadarkúti tanárnő. Viszonyukról állítólag az egész településen tudtak. A rendőrség nyomoz az ügyben. A Híradónak nyilatkozó jogász szerint a tanárnő akkor követett el bűncselekményt, ha kihasználta hatalmi helyzetét.

A tanárnő egy korábbi diákja arról mesélt a Borsnak, hogy a 15 éves fiú gyakran dicsekedett az idősebb nővel folytatott viszonyáról. A lap szerint a kapcsolatot végül nem az érintett szülök jelentették. A botrányt bosszúból robbantotta ki valaki, mert problémája volt a tanárnővel.

A tanárnőnek egy hónapja halt meg a súlyosan beteg férje, a 15 éves diákkal viszont már több mint fél éve találkozgatott - emiatt sokan megbélyegzik a településen. Sokan úgy gondolják, az lenne a legjobb, ha elköltözne.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.