Mérgezés

Négyen szenvedtek gázmérgezést Erzsébetvárosban

Négyen szenvedtek gázmérgezést egy erzsébetvárosi lakásban, a tűzoltók méréseikkel igazolták a magas gázkoncentráció jelenlétét az .

2017.12.12 08:42ma.hu
hirdetés

A mentőszolgálattól és a katasztrófavédelemtől hétfőn késő éjjel, tíz óra után kértek segítséget egy VII. kerületi, Dob utcai társasházból, mert több lakó is rosszul érezte magát a régi építésű bérház egyik lakásában. A helyszínre riasztott hivatásos tűzoltóegységek műszeres mérései igazolták a lakás légterében a magas gázkoncentrációt. A mentők az ingatlan négy lakóját további vizsgálatokra kórházba szállították.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.