Tragédia

VV Fanni-gyilkosság: miért nem takarította ki az autót a gyanúsított?

Több hibát is ejtett a férfi, holott azt feltételezik, előre kitervelten gyilkolt.

2017.12.11 08:02ma.hu

Tovább bonyolódik a Fanni-gyilkosság, noha a férfi beismerő vallomást nem tett, ám azt már nem tagadja, hogy ismerte a lányt, valamint azt sem, hogy közösen hagyták el Fanni otthonát. Bár a videófelvételen látszik, hogy a gyanúsított ölben hozza ki Fannit, állítása szerint a lány beleegyezett ebbe. A Blikk informátora újabb információkkal szolgált az ügyről.

"Már tartott a nyomozás, amikor egy szemtanú jelentkezett a rendőrségen, hogy látta, amint egy férfi az ölében viszi ki Fannit. Akkor az előzetesben lévő férfi azt mondta, hogy minden rendben, Fanni csupán bepezsgőzött, ezért viszi ölben" – mesélte a lapnak az informátor.

Az előzetesben lévő férfi egy bérelt autóval vitte el Fannit otthonából. A rendőrök ebben a kocsiban vért találtak, amelyet összevetettek Fanni édesanyjától vett DNS mintával. A lap informátora elárulta, hogy a férfi úgy vitte vissza a kölcsönzőbe az autót, hogy ki sem takarította azt. Amikor a tulajdonosok észrevették a vért, azonnal hívták a rendőröket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.