Tragédia

VV Fanni-gyilkosság: mit rejthet a lány titokzatos széfje?

Egyre jobban bonyolódik az ügy.

2017.12.11 08:00ma.hu

Továbbra sem találják a rendőrök VV Fanni holttestét, aki november 20-án tűnt el budapesti otthonából. Nemcsak ez, ami után nagy erőkkel érdeklődnek a rendőrök, ugyanis mint kiderült, Fanninak volt egy széfe az egyik belvárosi bankfiókban. Eddig ezt a széfet nem vizsgálták a hatóságok, a napokban azonban állítólag ennek a kulcsát keresték a lány lakásában. Arról nem tudni, hogy pontosan mit is kereshettek ott. Fanni minden bizonnyal készpénzt, illetve valamilyen értéket tárolhatott benne.

Az előzetesben lévő férfi egy bérelt autóval vitte el Fannit otthonából. A rendőrök ebben a kocsiban vért találtak, amelyet összevetettek Fanni édesanyjától vett DNS mintával. A lap informátora elárulta, hogy a férfi úgy vitte vissza a kölcsönzőbe az autót, hogy ki sem takarította azt. Amikor a tulajdonosok észrevették a vért, azonnal hívták a rendőröket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.