Tragédia

VV Fanni-gyilkosság: rejtélyes telefonhívást nyomoznak, erről beszélhettek

Továbbra sem találják a rendőrök VV Fanni holttestét, aki november 20-án tűnt el budapesti otthonából.

2017.12.11 07:52ma.hu

Egy rejtélyes telefonbeszélgetésről kérdezősködtek a rendőrök Fanni egyik ismerősénél. "Az eltűnése előtt Fanni beszélt valakivel telefonon, valamilyen buliról, partiról volt szó. Ez akkor nem is volt meglepő, bár Fanni nem nagyon jár bulizni. A rendőrök most újra felkeresték azt a személyt, aki hallotta a telefonbeszélgetést. Mindennek köze lehet ahhoz, hogy az előzetesben lévő férfi próbálja terelni a figyelmet magáról" - tette hozzá a bennfentes.

Mint ahogyan arról a ma.hu is beszámolt, VV Fanni november 20-án tűnt el otthonából, azóta a rendőrség nagy erőkkel keresi. A lány édesanyja a lapnak azt mondta: 99,9 százalék, hogy Fanni már nem él, de a holttest egyelőre még nem került elő.

A luxusház kamerafelvételein - ahol Fanni albérlete volt - látszik, hogy B. László éjszaka érkezett, majd az ölében vitte el a fiatal nő élettelen testét. A városi kamerák segítségével végig tudták követni a férfi útját Dunaújvárosig. A rendőrök pajszert, kést és fegyvert is találtak az autóban. A rendőrség azt feltételezi, hogy a gyanúsított előre készült a lány meggyilkolására.

A fiatal nő eltűnésének ügyében az előzetes letartóztatásba helyezett B. László ellen nyomoznak, aki 2010-ben MSZP-s színekben indult a dunaújvárosi önkormányzati választáson.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.