Tragédia

VV Fanni-gyilkosság: vallomást tett a férfi

Az ügyvéd azt nyilatkozta, ügyfele tett vallomást, csak nem éppen erre számítottak...

2017.12.09 05:22ma.hu

A Bors megtalálta VV Fanni feltételezett gyilkosának ügyvédjét, aki szerint nem igaz, hogy a dunaújvárosi férfi nem működik együtt a rendőrséggel. "Ügyfelem a hírekkel ellentétben tett vallomást, de nem azt, amit a rendőrség hallani akar. Elismeri, hogy volt kapcsolata Fannival, de az emberölést nem ismerte el" - mondta el az ügyvéd.

A bizonyítékok arra utalnak, hogy a lány már nem él, de amíg nem találják meg a holttestét, eltűntként keresik. Mivel a férfi nem ismerte be a gyilkosságot, a nyomozóknak kell megtalálniuk a testet, a legfőbb bizonyítékot.

A rendőrség jelenleg egy hatalmas nagyvadas területen kutat nyomok után. A Vác online hírportál úgy tudja, hogy a férfi bérelt autójának GPS-adatai szerint Budapest és Veszprém között is járt a vizsgált időszakban a gyanúsított, méghozzá egy több tízezer hektáros erdős területen. A lap szerint a nyomozók azt feltételezik, hogy a férfi ide áshatta el Novozánszki Fanni holttestét.

VV Fanni november 20-án tűnt el otthonából. Mint arról beszámoltunk, a luxusház kamerafelvételein - ahol Fanni albérlete volt - látszik, hogy B. László éjszaka érkezett, majd az ölében vitte el a fiatal nő élettelen testét. A városi kamerák segítségével végig tudták követni a férfi útját Dunaújvárosig. A rendőrök pajszert, kést és fegyvert is találtak az autóban. A rendőrség azt feltételezi, hogy a gyanúsított előre készült a lány meggyilkolására.
 
A fiatal nő eltűnésének ügyében az előzetes letartóztatásba helyezett B. László ellen nyomoznak, aki 2010-ben MSZP-s színekben indult a dunaújvárosi önkormányzati választáson.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.