Bűncselekmény

10 karátos gyémántnyakláncot loptak egy belvárosi ékszerüzletből

Egy maszkos férfi betörte a kirakatot. Végül elfogták.

2017.12.08 10:14ma.hu
Forrás: police.hu

Egy maszkos férfi betörte egy belvárosi ékszerüzlet kirakatüvegét és ellopott egy hárommillió forint értékű, 10 karátos gyémánttal kirakott nyakláncot december 5-én éjszaka. A kiérkező rendőrök a helyszín közelében megtalálták a férfi menekülés közben hátrahagyott – a bűncselekmény elkövetésekor viselt – maszkját és ruháját.

A nyomozók a kamerafelvételek alapján azonosították az elkövetőt, aki ellen elfogatóparancsot adtak ki - olvasható a rendőrség honlapján.

A rendőrök másnap délelőtt Üllőn elfogták a 21 éves Ny. Józsefet, majd a lakásán házkutatást tartottak, amely során egy fotel mögött megtalálták azt az ablaktörő kalapácsot, amit a férfi a bűncselekmény elkövetésekor használt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói Ny. Józsefet lopás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.