Gyilkosság

VV Fanni-gyilkosság: megtalálták a titkos noteszt

A gyilkossággal gyanúsított férfi nem tagad, de továbbra sem árulja el, mi lett a lánnyal. A nyomozás újabb fejleménye, hogy megtalálták Fanni naplóját.

2017.12.08 09:51ma.hu

Lapértesülések szeirnt megtalálták VV Fanni táskáját, így az abban lévő dolgokat, többek között a nagyon keresett naplóját is. VV Fanni az A5-ös méretű, rózsaszín noteszben vezette, mikor, kivel találkozott. Kuncsaftok telefonszáma, neve szerepelt a füzetben - írta a Blikk. Azt is gyakran leírta, mi történt vele, így utolsó napjairól is szerepelhetnek részletek a naplóban.

Mint ismeretes, a fiatal lány régóta ismerte feltételezett gyilkosát, pár évvel ezelőtt néhány hónapig együtt is jártak. A lap szerint a gyanúsított nemrég ismét felvette a kapcsolatot Fannival, állítólag randizni is voltak nemrég, de a lány kikosarazhatta a férfit. A hírek szerint többször kihallgatták már, de továbbra sem működik együtt a rendőrökkel a férfi, akit a lány eltűnése miatt emberöléssel gyanúsítottak meg és helyeztek előzetes letartóztatásba. Nem tagad, de nem árulja el, mit tett, hová rejtette a holttestét.

Mint ahogyan arról a ma.hu is beszámolt, VV Fanni november 20-án tűnt el otthonából, azóta a rendőrség nagy erőkkel keresi. A lány édesanyja a lapnak azt mondta: 99,9 százalék, hogy Fanni már nem él, de a holttest egyelőre még nem került elő.

Kedden a BRFK hivatalosan is megerősítette a Borsnak, hogy a fiatal nő eltűnésének ügyében az előzetes letartóztatásba helyezett ifjabb B. L. elleni nyomozást személyi szabadság korlátozása, emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.