Baleset

Fordulat a Dózsa György úti halálos baleset nyomozásában

Újabb gyanusított került képbe.

2017.12.08 06:44ma.hu

Mint arról a ma.hu is beszámolt,, májusban egy Mercedes kabrió egy Citroen személyautóval karambolozott a fővárosi XIII. kerületben, a Dózsa György úton. A Citroen a trolimegállóban elsodorta a járműre várakozókat. A balesetben egy 23 éves férfi a helyszínen meghalt, hárman pedig súlyosan megsérültek.

Az ügyben a rendőrség a Mercedest vezető M. Richárdot már meggyanúsította, de az atv.hu értesülése szerint a Citroent vezető férfit a napokban hallgatta ki halálos közúti baleset okozásának gyanújával a nyomozást folytató Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK).

A gyanúsítás alapja többek között az a szakvélemény lehet, amely megállapította, hogy a Citroen szabálytalanul kanyarodott. M. Richárd 140-nel hajtva, jogosítvány nélkül karambolozott a Citroennel. A májusban történt balesetben ketten haltak meg, többen pedig súlyosan megsérültek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.