Tragédia

VV Fanni-gyilkosság: részletek derültek ki a kihallgatásról

Többször kihallgatták már azt a férfi, akit VV Fanni eltűnése kapcsán emberöléssel gyanúsítottak meg majd helyeztek előzetes letartóztatásba.

2017.12.07 19:02ma.hu
hirdetés

Nem tett beismerő vallomást az az előzetesbe helyezett politikus, akit azzal vádolnak, hogy köze lehet VV Fanni eltűnéséhez és meggyilkolásához. Ifjabb B. László ellen személyi szabadság korlátozása és emberölés megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A 24.hu információi szerint nem működik együtt a rendőrökkel a gyanúsított. Nem tagad, de nem hajlandó elárulni, hogy mit tett a lánnyal és hová rejtette a holttestét

A Facebook népe a kevés közzétett információ alapján beazonosította Novozánszki Fanni feltételezett gyilkosát, mivel az előzetesben lévő férfi profilképe nyilvános. Több sem kellett, azóta áradnak az uszító kommentek. Ha még egyezik is a két férfi, már többezerszer megölték és legalább ennyiszer elítélték, legalább ennyi évre, többen halálbüntetést kérnek, sőt vérbosszút.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.