Leszámolás

Ausztriában fogták el a csengelei pihenőhelyen elkövetett emberölés gyanúsítottját

48 órán belül, Ausztriában fogták el a hatóságok azt a férfit, aki a gyanú szerint brutálisan kivégzett egy autóst kedden hajnalban az M5-ös autópálya csengelei pihenőhelyénél

2017.12.07 17:11ma.hu

Kirívóan súlyos, életellenes bűncselekmény történt kedden hajnalban az M5-ös autópálya Csongrád megyei szakaszán, a csengelei pihenőnél, ahol rálőttek egy autó két utasára, és egyikük belehalt a lövésekbe, míg társa életveszélyesen sérült meg. A beszerzett adatok alapján a Csongrád Megyei Főügyészség, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság előterjesztésére még aznap európai elfogatóparancsot bocsátott ki egy 52 éves német állampolgárságú férfival szemben. A gyanúsított kilétének és hollétének megállapításában a megyei főkapitányság szorosan együttműködött a Nemzeti Nyomozó Irodával, a Nemzetközi Bűnügyi Együttműködési Központtal, az ügyészség szerveivel, valamint a német és az osztrák hatóságokkal. A forrónyomos üldözés eredményeként a feltételezett tettest szerdán késő este elfogták az osztrák rendőrök, Felső-Ausztriában, a lakóhelyén. Az emberölés feltételezett elkövetőjének kiadatása a következő hetekben történhet meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.