Baleset

Megszólalt a balesetről Kis Grófo

A Facebookon erősítette meg a hírt, miszerint balesetet szenvedett Audijával az M1-esen.

2017.12.07 16:04ma.hu

Mint arról a ma.hu is beszámolt, Kis Grófo szenvedett balesetet csütörtök délelőtt az M1-es autópályán. Egy autó és két kamion ütközött, a balesetben érintett személyautó az ő fehér Audija volt.

A mulatós zenész Facebook-oldalán erősítette meg a hírt, egyben megnyugtatva rajongóit.

"Sziasztok! A hír igaz, balesetet szenvedtünk az M1-es autópályán, de mindannyian jól vagyunk! És ez a legfontosabb. Köszönet az aggódó üzenetekért, jókívánságokért! A sajtónak erről külön nyilatkozni nem fogok, továbbra is a teljesítményemmel, a dalaimmal és a fellépéseimmel szeretnék a médiumokban szerepelni. Egyúttal arra kérek mindenkit, nagyon figyeljetek oda vezetés közben, legyetek óvatosak, különösen ebben a hűvös, nyirkos, hideg téli időszakban. -- Kis Grófo" - írta.

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.