Gyász

Meghalt, miután megtalálták az eltűnt háziorvost

Miután a nőt kórházba szállították, az orvosok már nem tudták megmenteni az életét.

2017.12.07 06:23ma.hu

A zalaegerszegi rendőrök a lakosság segítségét kérték dr. Zornné dr. Orosz Sarolta háziorvos megtalálásához, akinek hétfőn délután veszett nyoma, miután a felkutatására tett rendőri intézkedések először nem vezettek eredményre. A Bors megkeresésére a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság közölte, hogy a háziorvos előkerült, de további információt nem adtak a nő eltűnéséről, állapotáról. Később a Blikk egy eltűnt emberekről hírt adó Facebookcsoportra hivatkozva azt írta, hogy a doktornőt a megtalálása után azonnal kórházba szállították. Az NLCafé értesülése szerint dr. Zornné dr. Orosz Sarolta életét már nem tudták megmenteni, a nő a kórházban hunyt el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.