Tragédia

Fanni-gyilkosság: videófelvétel van a tettesről

A letartóztatott férfi továbbra sem tett beismerő vallomást, a rendőrség személyi szabadság korlátozása, valamint emberölés bűntett gyanúja miatt nyomoz.

2017.12.07 04:14ma.hu

VV Fanni november 20-án tűnt el otthonából, azóta a rendőrség nagy erőkkel keresi és az ügyben már személyi szabadság korlátozása, valamint emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt nyomoz.

Mint arról beszámoltunk, a luxusház kamerafelvételein - ahol Fanni albérlete volt - látszik, hogy B. László éjszaka érkezett, majd az ölében vitte el a fiatal nő élettelen testét. A városi kamerák segítségével végig tudták követni a férfi útját Dunaújvárosig. A rendőrök pajszert, kést és fegyvert is találtak az autóban. A rendőrség ezért azt feltételezi, hogy B. László előre készült a lány meggyilkolására.
 
Közben a BRFK hivatalosan is megerősítette, hogy a fiatal nő eltűnésének ügyében az előzetes letartóztatásba helyezett B. László ellen nyomoznak, aki 2010-ben MSZP-s színekben indult a dunaújvárosi önkormányzati választáson. A rendőrség azt feltételezi, hogy a gyanúsított előre készült a lány meggyilkolására, de egyelőre még nem tett beismerő vallomást.
 
Az RTL Klub stábjának Kulcson - ahol a férfi által elnökölt sportegyesület székhelye volt - azt mondták, hogy erőszakos embernek ismerték a férfit, akit a rendőrség VV Fanni meggyilkolásával gyanúsít és az autójában állítólag megtalálták a lány vérét. Azt mondták, ritkán látták a Dunaújvárosban élő elnököt, de mikor odament, mindig vitatkozott valakivel. A klub másik vezetője az RTL Klubnak azt mondta, ő sem tudja, miből élt, de mindig drága kocsikkal járt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.