Tragédia

Saját lakásában ölhette meg, majd ölbe vitte a férfi a halott Fannit

A nyomok Dunaújvárosig, a Dunáig vezetnek...

2017.12.05 20:13ma.hu

A hírpress.hu információi szerint B. László egykori dunaújvárosi MSZP-s képviselőjelötet gyanúsítják VV Fanni meggyilkolásával. A férfi már korábbról ismerte a lányt, szoros érzelmi szálak fűzték hozzá.

Úgy tudni, a rendőrök kamerafelvételek alapján azonosították be a férfit. Az állítólagos tettes éjszaka ment Fannihoz, aztán hajnalban az ölében vitte ki az élettelen testet, majd rakta be a közelben parkoló autójába. Valószínűsíthető, hogy már a lakásában meggyilkolhatta Fannit.

A rendőrök a térfigyelő és autópályát övező kamerák felvételei segítségével végig követni tudták a férfi útvonalát, egészen Dunaújvárosig. A lap szerint a rendőrség, pajszert, kést és fegyvert is talált a gyanúsított autójában, ezért feltételezhető hogy előre készült a kegyetlen gyilkosságra - olvasható a hírportálon.

A lány holttestét egyelőre nem találják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.