Tragédia

Ezért biztos a rendőrség abban, hogy VV Fanni halott

Noha a holttestet továbbra sem találják, teljesen biztos, hogy a lányt megölték és minden bizonnyal a Dunába dobhatták.

2017.12.05 20:09ma.hu

A hírpress.hu információi szerint VV Fanni meggyilkolásával gyanúsított volt MSZP-s képviselőjelölt, a dunaújvárosi B. László. A férfi korábbról már ismerte a lányt, szoros érzelmi szálak fűzték hozzá.

A lap szerint a rendőrök kamera felvételek alapján azonosították be a férfit, aki az éjszaka folyamán ért Fannihoz, aztán hajnalban az ölében vitte ki az öntudatlan lányt, majd rakta be a közelben parkoló autójába. Valószínűsíthető hogy már a lakásában meggyilkolhatta a Fannit - írja a hírpress.hu.

A rendőrök a térfigyelő és autópályát övező kamerák felvételei segítségével végig követni tudták a férfi útvonalát, egészen Dunaújvárosig. A lap szerint a rendőrség, pajszert, kést és fegyvert is talált a gyanúsított autójában, ezért feltételezhető hogy előre készült a kegyetlen gyilkosságra.

Közben a TV2 Tények úgy tudja, a lány holttestét a Dunába dobhatta az elkövető. Úgy tudják, kötelet és vérnyomokat is találtak a nyomozók.

A holttestet továbbra sem találják. Ezt nekünk is megerősítette ma korábban a BRFK, akik elsőként nekünk árulták el azt is, hogy emberölés gyanúja miatt nyomoznak.

A ValóVilág hatodik szériájának játékosa november 20-án tűnt el, A Borsnak hétfőn erősítette meg édesanyja, hogy a rendőrség közölte velük, 99,9 százalék, hogy lányuk meghalt.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.