Tragédia

Újabb sokkoló fejlemény: a Dunába dobhatták VV Fanni holttestét

VV Fanni november 20-án tűnt el otthonról, senki sem gondolta, hogy tragédia lesz az ügyből.

2017.12.05 19:41ma.hu
hirdetés

Egyre súlyosabb részletek derülnek ki VV Fanni eltűnésével kapcsolatban. A TV2 Tények című műsora szerint a Dunába dobhatták a lány holttestét. Az egykori villalakó november 20-án tűnt el otthonából, azóta a rendőrség és az édesanyja, Katalin is nagy erőkkel keresi. Katalin a Blikkek korábban elmondta, 99,9 % százalék, hogy a lánya már nem él, de a holttest egyelőre még nem került elő, a rendőrség emberölés ügyében nyomoz. A Tények információi szerint kötelet és vérnyomokat is találtak a nyomozók, és feltehetőleg a Dunába dobhatták a fiatal lány holttestét.

VV Fanni édesanyja, Katalin képtelen felfogni a történteket/Fotó: Weber Zsolt


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.