Nyomozás

Véres női felső vezethet el a nyíregyházi csecsemőgyilkoshoz

Egy konténer mellé raktak ki egy újszülöttet novemberben Nyíregyházán. Felhívást tett közzé a rendőrség.

2017.12.05 12:40ma.hu

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen folytat nyomozást. A rendelkezésre álló adatok szerint eddig ismeretlen tettes egy újszülött csecsemőt helyezett el a Nyíregyháza, Mező út 6. szám alatti társasház előtti szemetes konténerek mellé november 19-én. Járókelők találtak rá még ugyanazon a napon 19 órakor, az akkor már halott csecsemőre.

A rendőrség kéri, annak az eddig ismeretlen személyazonosságú nőnek és férfinak a jelentkezését, akik hat gyermekkel együtt tartózkodott a Nyíregyháza, Mező út 6. szám alatti társasház előtt november 19-én 14 órától 17 óráig, valamint akik információval rendelkeznek a bűncselekményről, illetve az eddig ismeretlen személyazonosságú anyáról.

Kérik, hogy jelentkezzenek azok is, akik a képen látható „Street One” márkájú, lila színű virágmintás női felső korábbi viselőjéről rendelkeznek információval.

Fotó: police.hu

Jelentkezni lehet személyesen a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályán (Nyíregyháza, Bujtos u. 2. sz.), telefonon a 06-42-524-600-as hívószámon, vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" zöld számán is bejelentést tehet.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.