Baleset

Elgázolták a Neoton egykori dobosát

Bardóczi Gyulát egy győri zebrán ütötte el egy autó, kórházba került.

2017.12.05 11:02ma.hu

Elárasztották a jókívánságok a Facebookot, miután felröppent a hír, miszerint Bardóczi Gyula, a Neoton egykori dobosa kórházba került. Egy ideig nem lehetett semmi konkrétumot tudni, ám a Bors megtudta: Bardóczit elgázolták, műteni kell.

"Köszönöm az érdeklődést, Győrben ütött el egy autó, ráadásul a zebrán. A bokám tört el, és a másik lábam is megsérült. De szerencsésnek tartom magam, hogy ennyivel megúsztam, rosszabbul is végződhetett volna. Láttam a sok érdeklődést, jókívánságot a Facebookon, gondoltam, akkor válaszolok majd rájuk, ha már túl leszek rajta” - mondta a lapnak.

Bardóczi Gyula 1980-tól egészen 1992-ig, a zenekar intenzív korszakának végéig zenélt a Neoton Famíliában. A Neoton előtt játszott a Geminiben, majd bő két évig a Kati és a Kerek-Perecben. Már jó ideje az Old Boys-szal lép fel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.