Tragédia

Döbbenet: meghalt VV Fanni

Az egykori Való Világ játékos két hete tűnt el saját lakásából, ahol a legtöbb dolog arra utalt, hogy a lány nem önszántából távozott.

2017.12.05 07:04ma.hu

A Blikk információi szerint meghalt a két hete eltűnt VV Fanni.

Az egykori Való Világ játékos két hete tűnt el saját lakásából, ahol a legtöbb dolog arra utalt, hogy a lány nem önszántából távozott. A rendőrség végül egy volt MSZP-s képviselőt vett őrizetbe a Fanni eltűnésével kapcsolatban, akit az ügyben személyi szabadság megsértésével gyanúsítottak meg.

A lap egyelőre nem tudja, hogy a férfinak van-e köze a lány halálához, amit a lány családja ma kapott meg: információik szerint a lány édesanyját hétfőn hívták be a rendőrségre, ahol elmondták neki, hogy a rendelkezésre állok információk alapján lánya halott.

A lap úgy tudja, hogy azt mondták a szülőknek, hogy a testét még nem találták meg, de biztosak benne, hogy már nincs életben. A Blikk megkeresésére a BRFK annyit válaszolt, hogy Fannit továbbra is eltűntként keresik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.