Baleset

Majdnem megfulladtak - öten kerültek kórházba egy pesti szórakozóhelyről

Öten kerültek kórházba az éjszaka folyamán szénmonoxid-mérgezés gyanújával egy pesti, terézvárosi szórakozóhelyről.

2017.12.02 07:56ma.hu
hirdetés

Budapest hatodik kerületéből, az egyik Podmaniczky utcai szórakozóhelyről szombatra virradó éjszaka riasztották a mentőszolgálatot, mert több ott tartózkodó ember is rosszullétre panaszkodott. A mentők mellett kihívták a helyszínre a tűzoltókat is, mert a rosszullétekkel egyidejűleg a szénmonoxid-érzékelő is bejelzett. Az érintett lakóház pincerészében kialakított helyiség légterében a fővárosi hivatásos tűzoltók valóban kimutatták a veszélyes gáz jelenlétét, ezért intézkedtek a gázszivárgás eredetének felderítésére és annak elhárítására. A mentők öt embert szállítottak kórházba a helyszínről megfigyelésre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.