Baleset

Kiderítették, mi okozta a robbanást a fehérvári városházán

A robbanás után tűz is volt.

2017.12.01 11:29ma.hu
hirdetés

A felderítés adatai szerint a föld alatt futó vezetékekben keletkezett elektromos robbanás és kisebb tűz Székesfehérváron, a polgármesteri hivatal épületénél.

A műszaki mentést és felderítést végző helyi hivatásos tűzoltók, a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat, valamint az áramszolgáltató szakemberei az elsődleges helyszíni vizsgálatok alapján megállapították, hogy a hivatal két épületét elválasztó utca alatt futó kábelekben keletkezett elektromos robbanás és kisebb tűz - írja honlapján a Katasztrófavédelem.

A légnyomás és a füst a csővezetéken át jutott el a polgármesteri hivatalba. A káreset keletkezésének körülményeit tűzvizsgálati eljárás során tárja fel a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A helyszínen beavatkozó tűzoltók átvizsgálták és átszellőztették a füsttel telítődött helyiségeket.

A tűzoltók kiérkezése előtt 280 embert hagyta el a polgármesteri hivatal épületét, az eset során senki nem sérült meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.