Bűnügy

Menekülés közben elgázoltak egy bankrablót Budapesten

Fegyvert fogott a rendőrökre, majd az úttestre lépett, ahol elgázolta egy autó.

2017.11.23 13:40ma.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába nem sokkal dél előtt érkezett bejelentés, hogy Budapest X. kerületében, egy a Kőrösi Csoma Sándor úton található bankba egy férfi fegyverrel bement és pénzt vitt el.

A police.hu oldalon olvasható beszámoló szerint a kőbányai rendőrök pár percen belül a helyszínre érkeztek. A 33 éves férfit a rendőrök a Kőrösi Csoma Sándor útnál egy járdaszigeten érték utol, ahol a rabló a rendőrökre fegyvert fogott majd az úttestre lépett, ahol elütötte egy autó.

Az elkövetőt a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították, ellene fegyveres rablás bűntett miatt indul büntetőeljárás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.