Baleset

Elütöttek egy 10 éves fiút Budán, súlyos állapotban van

Súlyos sérüléseket szenvedett az a fiú, akit szerda délután 15 óra körül Budapest II. kerületében, a Kopogó lépcső és Hankóczy Jenő utca kereszteződésében ütöttek el.

2017.11.22 19:00ma.hu

A rendelkezésre álló adatok alapján ma délután 15 óra körül Budapest II. kerületében, a Kopogó lépcső és Hankóczy Jenő utca kereszteződésében eddig tisztázatlan körülmények között egy személyautó elütött egy 10 éves kisfiút.

A balesetben a fiú súlyos sérüléseket szenvedett, őt a mentők kórházba szállították. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.

A rendőrség arra kéri a járművezetőket, hogy a megváltozott út- és látási viszonyokra tekintettel fokozott figyelemmel közlekedjenek.

Címlapképünk illusztráció!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.